آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۲۹۲۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۴ - ساعت ۸:۹
مرور چهل سال تلاش کارآفرین فاروجی،

از مغازه ۱۲ متری در روستای مایوان تا صادرات بستنی به امارات

شماره تماسش را که برای هماهنگ کردن زمان مصاحبه می گیرم، آهنگ پیشوازش هم "شیرینی فروشم، شیرین می فروشم" است. همین کافی است تا متوجه شوی این همه پیشرفت از یک کارگاه تولیدی در یک روستا تا صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس علتش تنها علاقه به کار است.
از مغازه 12 متری در روستای مایوان تا صادرات بستنی به امارات,

به گزارش صبح‌ فاروج، علی محمد ژاله ساکن روستای مایون از توابع شهرستان فاروج کار خود را با یک مغازه 12 متری، یک دستگاه و تولید بستنی سنتی در روستای مایوان آغاز کرد و با تلاش و پشت کار هم اکنون با یک شرکت تعاونی و کارگاه تولیدی در همان روستا  محصولاتش را به اقصی نقاط کشور و چند  کشور خارجی صادر می‌کند.

آقای ژاله در سال های 1348 تا 1356 در ساختمان پلاسکو تهران تولیدی داشته و در آنجا مشغول بکار بوده. در سال 1356 مینی‌بوس می خرد و چندسالی با آن کار می کند. بعد از گذر چند سال تصمیم می گیرد  اشتغالی پایدار برای خودش ایجاد کند و در کنار آن زمینه اشتغالزایی برای چند نفر دیگر را هم فراهم سازد بنابراین مینی بوسی را که داشته می فروشد و با پول فروش مینی‌بوس، یک دستگاه خریداری کرده واز سال 1359 با تولید بستنی کارش را شروع می کند.




گفتگوی خبرنگار ما با این کارآفرین نمونه فاروجی را در ادامه بخوانید. 

علی محمد ژاله: ابتدای کار که تولید بستنی را شروع کردم پول و امکاناتی نبود و تمام فضای ما یک مغازه کوچک سه در چهار اجاره بود که آن زمان 300ریال اجاره برای آن پرداخت می‌کردم. کم کم کار کردم و با تلاش، کار خودم را گسترش و با دستگاه‌های که سوختشان نفت بود تولید شیرینی را هم آغاز نمودم.

با لطف خدا گسترش کار خود را ادامه دادم و با سرمایه 700هزار تومان و با کمک سایر اعضاء خانواده اقدام به تاسیس شرکت تعاونی برگ سبز مایوان کردیم.

آن زمان حمایت های خوبی هم از ما شد. برای ساخت ساختمان شرکت، بانک توسعه و تعاون مبلغ خوبی تسهیلات پرداخت کرد که با آن توانستم ساختمان شرکت و کارگاه را بسازیم و بعد از آن نیز حمایت های صندوق کارآفرینی امید نقش بسزایی در گسترش کار ما داشت.


در سال هاي 90،92 و 93 به عنوان شركت تعاوني برتر انتخاب و خودم نيز در استان به عنوان كارآفرين نمونه تعاوني انتخاب شدم و همچنین در سال 92 به عنوان واحد نمونه كيفيت استان نيز معرفي شدم.

در حال حاضر بین 15 تا 20 نفر مستقیم در کارگاه تولیدی ما در دو شیفت مشغول کار هستند که این تعداد از آذرماه به بعد و در زمستان که میزان سفارشات افزایش می‌یابد تا 35 نفر افزایش پیدا می‌کند.

در حال حاضر انواع بستنی و شیرینی خشک تولیدی‌مان را بسته بندی به استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان‌رضوی و گلستان ارسال می‌کنیم، به عراق و امارات صادرات داریم  و با تاجیکستان هم به تازگی قرارداد بسته و یک مرحله صادرات به این کشور نیز انجام داده ایم.

هم اکنون نیزمشغول روند خرید زمینی به وسعت ده هزار متر هستیم تا انشالله سالن تولید بستنی را گسترش داده و بتوانیم ضمن پاسخگویی به سفارشات داخل، صادرات این محصول را به کشورهای حوزه خلیج فارس افزایش دهیم.


 به جوانان توصیه می کنم همیشه با صداقت جلو بروند اگر وام و تسهیلاتی برای ایجاد کاری دریافت می‌کنند تمام آن را صرف همان کار کنند نه خرید خودر و موارد دیگر و چرا که اگر با صداقت هرکاری را شروع کنند قطعا با پشتکار موفق خواهند شد و برکت در کارشان افزون خواهد شد.

 انتهای پیام/م.شادکام


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر


پایگاه خبری تحلیلی صبح فاروج